Je moet natuurlijk naar België voor de echte Belgische Wafels, maar nog lekkerder zijn de wafels bij Soep & Zoet in Sint Niklaas.
Een grote inspiratiebron is dit super gave tentje in België. Soep & Zoet! Precies zoals ik in mijn gedachten heb voor mijn eigen concept, qua aankleding, kleuren, opmaak van de borden enz. Ik kan nog wel even doorgaan.

Wafels eten bij Soep & Zoet

Via Instagram kwam ik op het toffe account terecht van Soep & Zoet. Meteen was ik verkocht en ik dacht, als ik weer een keer naar Antwerpen ga heb ik er alles voor over om om te rijden. Ik móest Soep & Zoet bezoeken.

Zij spelen in op de dagelijkse behoefte van deze tijd. Gezond & kraakverse huisbereide eenvoud. Puur en eerlijk! Met producten uit de streek. Een concept waar mijn hart een sprongetje van maakt.

Wafel met avocado bij Soep & Zoet

Ik nam natuurlijk een wafel met avocado, ei en spek! Een verrassende combinatie van zoet en hartig. Toch konden we niet kiezen tussen al dat lekkers van de kaart, daarom hebben we alles gedeeld.

Wafels op het menu bij Soep & Zoet, sharing is caring!

De kernwaarden van deze leuke eettent zijn bewust, creatief en homemade! Door de combinatie van retro en trendy zetten ze een ongedwongen gezellige sfeer neer. Iets wat belangrijk is bij een complete eetbeleving in mijn ogen.
Rij dus nog even door naar Sint Niklaas als je Antwerpen op de planning hebt staan.
Adres: Stationsstraat 16, Sint-Niklaas België

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Next Post

Nacho's met Pulled Oats uit de oven

di aug 25 , 2020
Ik mocht een recept bedenken met de Pulled Oats van Gold & Green. Ik koos natuurlijk voor een nachoschotel uit de oven. Niet alleen een […]
Nacho's met Pulled Oats van Gold & Green

You May Like