About Sticky Wafels

Voor de start van mijn idee neem ik jullie mee een aantal jaren terug, na het afronden van mijn hbo-opleiding. Ik koos voor de richting interieurstyliste. Sindsdien ben ik parttime (24 uur) gaan werken als commercieel interieur adviseuse, in deze functie heb ik jaren met veel plezier ervaring mogen opdoen op het gebied van inrichtingen van o.a. horecagelegenheden.
In deze leerzame jaren heb ik goed kunnen ervaren dat de juiste inrichting, sfeer en uiteraard beleving van wezenlijk belang zijn voor een succesvolle lunchroom.

Naast mijn werkzaamheden als interieur styliste koos ik voor een leven als ZZP’er in de sportbranche en was ik jaren actief als gediplomeerd zelfstandig gewichtsconsulent en fitness trainer.
In deze functies werd ik door diverse sportscholen ingehuurd om wekelijks gewichtsconsulent sessies te houden met diverse klanten van de sportscholen, in deze sessies ben ik bezig om de mindset en het voedingspatroon van de klant dusdanig te ontwikkelen dat men er een bewustere en gezondere levensstijl aan overhoudt.

Mijn interesse in gezonde voeding is voortgekomen uit mijn passie voor gezond, voedzaam en bovenal heerlijk eten, vanuit deze passie ben ik reeds jaren bezig met het zoeken en samenstellen van heerlijke voedzame gerechten voor mijzelf vanuit mijn passie voor gezond en lekker eten maar natuurlijk ook voor mijn klanten. Ook heb ik een team opgericht met een aantal meiden en gaan we binnen Twente de leukste en lekkerste eettentjes af. Check @waartwenteeet

Tijdens mijn buitenlandse avonturen heb ik vele prachtige en smaakvolle gerechten geproefd, bereid op de meest unieke manieren. Twee specifieke reizen samen zijn de bakermat geweest van mijn food concept sticky wafels.

Tijdens een bezoek aan de geboorte stad van het visgerecht paella (Valencia) stuitte ik op een dag op een moderne wafelmakerij die de lekkerste wafels maakte die je jezelf maar kunt voorstellen, prachtig opgemaakt met alle denkbare en ondenkbare lekkernijen, heerlijk!

Ik merkte dat het een echte hype was, alsof het een cult status had, een mega populaire snack.

En hier ontstond Sticky Wafels, niet een zoete in chocolade gedipte wafel met kleine snoepjes maar een heerlijke pure en gezonde wafel waarbij je je vingers bij wil aflikken!